Peter Berntsen den 01-09-2016
    Her kan du læse septembernyt

mvh  Peter
  • Peter Berntsen den 22-08-2016

Gratis IT software til elever på Skive Kommunes Folkeskoler

Skive Skolevæsen har det seneste år samarbejdet med firmaet EasyIQ om at implementere en Office 365 løsning på alle kommunens folkeskoler.

Med Office365 har vi fået en pædagogisk redskabsportal med adgang til en lang række af Microsofts funktionaliteter og værktøjer. Portalen kan tilgås overalt, blot man har adgang til internettet og kan huske sit Uni-login.

Mest kendt i Office-pakken er programmerne Word, Excel, OneNote og PowerPoint. I Office 365 fungerer programmerne både online og offline. Det betyder, at elever og lærere kan arbejde sammen uafhængigt af tid og sted. Office 365 opdateres automatisk og sikrer dermed, at eleven altid har den nyeste version af programmerne. Onedrive (et personligt arbejdsområde) er indeholdt i pakken og giver 1TB plads i skyen for hver bruger. Der benyttes UNI-login.

Alle elever i Skive Skolevæsen har mulighed for at tilgå 5 x Office-licenser til PC/MAC og derudover 5 x Office-licenser til mobile enheder.  Dette gælder, så længe eleven er indskrevet på en af kommunens folkeskoler.

Officepakken kan hentes på følgende måde: Gå ind på www.easyiq.dk og klik på "Hent Office" i øverste højre hjørne. Login via Uni-login, download og aktiver licensen: (Unilogin)@skiveskoler.dk

Videolink/guide: